ACB

El Baxi Manresa remunta en els darrers dos minuts i suma el primer triomf

S’imposa a la pista del Coviran Granada per 84-87

El Baxi Manresa ha sumat la seva primera victòria a l’ACB després de remuntar en els dos darrers minuts i guanyar a la pista del Coviran Granada per 84-87. Els manresans han arribat a perdre de 12 punts (55-43) en l’inici de la segona meitat, però sempre han estat lluitant. Harding ha estat el més destacat amb 28 punts.

Els primers minuts han estat anivellats amb avantatges d’un i altre, fins que els granadins han fet un parcial de 8-0, han aconseguit la primera avantatge (20-14) i ha arribat al final del primer quart amb un 25-20. En l’inici del segon període els manresans s’han refet, han fet el seu millor joc i amb un parcial de 0-10 s’han posat per davant (30-32). Gràcies a l’encert en els triples el Granada ha arribat al descans amb vuit punts de marge, 44-36.

En la segona part els locals han mantingut la seva inspiració en el llançament de tres punts i ha arribat la seva màxima avantatge de 12 punts (55-43). El Manresa ho ha continuat intentant i després d’un parcial de 2-10, amb tres triples, s’ha situat a només tres punts (62-59) i han arribat als darrers deu minuts cinc punts per sota, 65-60. En el darrer quart el Manresa s’ha mantingut en una curta desavantatge gràcies als triples, i en el darrer minut s’ha posat per davant (82-85) al fer un parcial de 0-7. Els manresans han aguantat els atacs dels granadins, han anotat dos tirs lliures fins el 84-87 final, i han resistit l’últim atac local per intentar forçar la pròrroga.