ACB

Remuntada i primer triomf

Bàsquet. El Baxi Manresa, que perdia de dotze punts en l’inici del tercer quart, sap remuntar un marcador advers en els darrers dos minuts i venç a la pista del Granada

Coviran Granada 84 Baxi Manresa 87

COVIRAN GRANADA:Bropleh (26), Renfroe (6), Felicio (9), Tomàs (4) i Maye (18) –cinc inicial–; Niang (9), Costa (6), Iriarte, C. Díaz (4), Ali (2) i J. Díaz. 20 de 33 de 2 punts. 11 triples (6 Bropleh, 2 Maye, 1 C. Díaz, Costa i Tomàs). 11 de 21 tirs lliures. 36 rebots (11 Maye). 17 assistències (9 Renfroe). 81 de valoració (24 Maye).BAXI MANRESA:Bortolani (9), Harding (28), Vaulet (10), Hamilton (10) i D. Pérez (8) –cinc inicial–; T. Pérez, Garcia, Lee (6), Badio (12), Steinbergs (2) i Valtonen (2). 18 de 37 de 2 punts. 12 de 32 triples (4 Harding, 3 Badio, 2 Vaulet i D. Pérez, 1 Hamilton). 15 de 26 tirs lliures. 34 rebots (7 Hamilton). 13 assistències (6 D. Pérez). 91 de valoració (28 Harding).PARCIALS:25-20, 19-16 (44-36), 21-24 (65-60) i 19-27 (84-87).

El Baxi Manresa va sumar la seva primera victòria després de remuntar en els dos darrers minuts i guanyar a la pista del Coviran Granada per 84-87. Els manresans van arribar a perdre de 12 punts (55-43) en l’inici de la segona meitat, però sempre van continuar lluitant. Harding va ser el més destacat dels manresans amb 28 punts, 4 triples i 28 de valoració.

Els granadins van ser els primers a agafar avantatge en el marcador, però mai es van escapar clarament. El Manresa, tot i tenir minuts de mal joc, va saber estar sempre dins del partit. Al descans s’hi va arribar amb vuit punts de marge per als locals, 44-36.

En la segona el Granada va mantenir la inspiració en els llançaments de tres punts i va aconseguir el seu màxim avantatge, de 12 punts (55-43). El Manresa va respondre i després d’un parcial de 2-10, amb tres triples, es va situar a només tres punts (62-59). En el darrer quart els manresans van fer un pas més i amb un parcial de 0-7 es van situar al davant, 82-85. Van saber aguantar els atacs dels granadins, van anotar dos tirs lliures fins al 84-87 final, i van resistir l’últim atac local per intentar forçar la pròrroga.