ACB

Oriola avisa que d’aquí a 7 dies torna

Bàsquet. ACB. El de Tàrrega podria signar un contracte condicionat al seu estat físic amb el Bàsquet Girona, amb el qual tenia un acord a l’estiu que es va frenar en no passar la revisió mèdica

El de Tàrrega va manifestar ahir que la setmana vinent ja podrà entrenar-se i va assegurar que la seva recuperació de l’hèrnia discal, que ha fet a Madrid, ha anat bé. Oriola, però, va subratllar que primer s’haurà de provar per veure el seu estat físic. El català, que tenia un acord amb el Bàsquet Girona a l’estiu que no va signar perquè no va passar la revisió mèdica, va tenir una conversa/entrevista al programa La Sotana on va deixar anar, rient que si fitxés pel Girona portaria el dorsal 18. Els d’Aíto van allargar el contracte temporal al croat Aleksandar Bursac però el club vol un pivot que marqui diferències. Oriola podria signar un contracte condicionat al seu estat físic.

D’altra banda, l’exblaugrana va explicar com havia anat el seu comiat al Barça: “Em vaig reunir amb Navarro i amb Mario Bruno i, després d’analitzar el curs, en els últims cinc minuts em van dir que no comptaven amb mi.” També van explicar que Jasikevicius li va trucar: “Al cap de dos mesos de fer-me fora em va explicar la decisió, em va preguntar si estava enfadat i li vaig dir que no, que estava decebut. Era el capità i no han fet ni un comunicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)