Lliga femenina

El Barça CBS esmicola el Leganés a domicili en la seva estrena (49-96)

Ha manat des dels primers minuts i ha arribat a tenir 48 punts d’avantatge

El Barça CBS ha fer una estrena impressionant en la lliga femenina, ha superat completament el Leganés a domicili i l’ha derrotat per 49-96. Les jugadores blaugrana només han anat per darrera en el marcador amb el 2-0 inicial i han arribat a tenir una màxima diferència de 48 punts, 38-86 a sis minuts i mig del final. Mircheva ha estat la màxima anotadora amb 20 punts i sis jugadores han superat els 10 punts anotats.

El conjunt blaugrana ha començat molt inspirat i ràpidament s’ha posat per davant en el marcador (4-9) i amb un bon ritme de joc ha agafat avantatge fins arribar al final del primer quart amb un clar 9-25. L’encert en atac i en defensa ha continuat en el segon període fins completar un parcial de 0-16 (9-28). Les blaugrana han continuat ampliant la diferència fins als 28 punts de marge (18-46), per arribar al descans amb un 21-48.

En la segona part res ha canviat. El Leganés s’ha vist impotent per aturar l’allau de joc del Barça CB, que poc a poc i mantenint la concentració ha anat ampliant la seva avantatge fins al 36-79 al final del tercer període. El darrer quart ha estat el més anivellat perquè les blaugrana han controlat més el joc i han notat una mica el cansament, i s’ha arribat al final amb un clar 49-96.