ACB

Aíto: “Hem de seguir treballant com fins ara”

El tècnic del Girona, Aíto García Reneses, ha argumentat aquest dijous, en la roda de premsa prèvia a la visita al Monbus Obradoiro –dissabte a les 18h–, que, malgrat les dues derrotes sofertes en les dues primeres jornades a casa contra el Real Madrid i a la pista del Lenovo Tenerife, el seu equip ha de “seguir treballant com fins ara” i “no intentar buscar solucions màgiques i molt ràpides que després desapareixen”.

El tècnic ha afirmat que l’equip ha de “seguir jugant amb concentració i intensitat” i ha assegurat que cal “continuar en la mateixa línia” per buscar “una progressió individual que després es converteixi en una progressió col·lectiva”.

Aíto també ha indicat que no s’ha de pensar “tant a guanyar o perdre”, perquè “mentalment, cal estar pensant a fer les coses el millor que es puguin en cada moment”.

De la mateixa manera, ha lamentat el calendari, ja que en les tres primeres jornades haurà enllaçat el debut a casa contra el Madrid i dos partits fora, i ha alertat que l’Obradoiro “és un equip estabilitzat en l’ACB i molt interessant. De vegades lluitant per la permanència i també estant a prop de les posicions de dalt en d’altres.”. “Treballa molt bé amb diferents tàctiques”, ha dit Aíto.

Respecte de Pierre Oriola, ja exjugador del Barça i vinculat al Girona des de fa mesos, Aíto ha dit que “el primer” que li preocupa “no és que estigui aquí o no. És que ell es trobi bé. Aquesta és la primera clau. I quan estigui al 100% ja se’n parlarà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)