ACB

El Joventut reforça el seu joc interior amb la incorporació per un mes de Jarrod Jones

És un aler pivot de 2,06 i té 32 anys

El Joventut Badalona i Jarrod Jones han arribat a un acord i l’aler pivot nord-americà, amb passaport hongarès, s’incorpora a l’equip verd-i-negre per un mes. Jones, que ve de jugar la temporada passada al Zhejiang Lions de la lliga xinesa, té experiència a Europa després d’haver jugat a Eslovènia, França i Turquia, entre d’altres. El conjunt badaloní ha fet aquest fitxatge per suplir la baixa del lesionat William Howard.

Jarrod Michael Jones (32 anys, Michigan City, Indiana) és un aler pivot de 2,06 m que destaca per un joc físic i amb bona mà. El jugador té experiència a l’Eurocup, on ha jugat 52 partits en 4 anys amb 8,9 punts i 5,3 rebots de mitjana. A la darrera temporada als Zhejiang Lions va anotar 15 punts i va agafar 7,7 rebots per partit.

El nord-americà té una àmplia experiència a Europa i va jugar al Cedevita Olimpija a la temporada 2020/21. També va jugar a Turquia (Darüssafaka Basketbol) i França (AS Mónaco Basket i JA Vichy-Clermont).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)