ACB

Jones reforçarà la Penya un mes

Bàsquet. El Joventut fitxa un aler pivot per suplir la baixa per lesió de Howard. El nord-americà té passaport hongarès, fa 2,06, té 32 anys i força experiència en les lligues europees

El Joventut de Badalona ha decidit reforçar-se amb Jarrod Jones per suplir la baixa de William Howard, que va recaure de la lesió que arrossegava després de debutar contra el Bilbao. Es va confirmar la ruptura miotendinosa al bessó intern de la cama esquerra del francès. La Penya i l’aler pivot nord-americà, amb passaport hongarès, han arribat a un acord per un mes. Jones va jugar la temporada passada en el Zhejiang Lions, de la lliga xinesa, i té experiència a Europa, ja que va jugar a Eslovènia, França i Turquia, entre altres països.

Jarrod Michael Jones (32 anys, Michigan City, Indiana) és un aler pivot de 2,06 m que destaca per un joc físic i amb bona mà. El jugador té experiència en l’Eurocopa, competició en què ha jugat 52 partits en 4 anys, amb 8,9 punts i 5,3 rebots de mitjana. En l’última temporada en els Zhejiang Lions va fer 15 punts i va agafar 7,7 rebots per partit.

El nord-americà té una àmplia experiència a Europa i va jugar en l Cedevita Olimpija eslovè la temporada 2020/21. També va jugar a Turquia en el Darüssafaka Basketbol, i a França amb l’AS Mònaco Basket i el JA Vichy-Clermont.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)