Lliga femenina

L’Spar Girona no falla a Leganés (70-100)

L’Spar Girona manté la seva impecable trajectòria a la lliga i ja és l’únic que no ha perdut perquè el Gernika, que dissabte que ve juga a Fontajau, duia 2-0 i entre dimecres a Vitòria i avui a Bembibre ja suma dues desfetes. A més, la derrota de l’Avenida a Sant Sebastià (83-70), la segona de les castellanes en dos partits com a visitants –havia perdut 62-55 a Lugo– fa que els dos equips que també juguen l’Eurolliga sumin dues desfetes perquè el València va perdre a Fontajau en la jornada 1 (68-62) i a Würzburg en la 3 (79-63).

El 7-4 rebots en la cistella gironina al primer quart (15-27) és l’anècdota d’un duel que amb les dues de Vivi Pierre-Louis en menys d’un minut i mig –la segona en atac– i el 0-7 inicial (dues cistelles de Labuckiene) encarrilava el partit per a les vermelles, que disposaven d’una màxima de 14 després d’un 0-11: 6-20 Gardner de tres al contraatac. Etxarri jugava un minut d’alera al costat d’Araújo (6-13).

Drammeh de tres enfilava la màxima al segon quart (26-41) i Pointer també de lluny liderava la resistència local (31-41). La inspiració de la sueca de l’Uni (16 punts en menys d’11 minuts amb 5/5 de 2, 1/2 triples i 3/3 lliures) permetia estabilitzar la diferència en la quinzena (33-48) i enfilar el camí dels vestidors 36-52 amb 17 punts i 20 de valoració de Drammeh.

Dos triples de Murphy sense error al tercer quart enfilaven la màxima per sobre la vintena (45-68), mentre Araújo sumava fàcil d’ofensiu (47-72), com Bradford sobre la botzina sense que els punts pugessin al marcador (49-72).

Bernat Canut donava minuts a Faustine Parra en la direcció de l’equip a l’inici de l’últim quart. Cornelius entrava a 7:19 i assistia Labuckiene (49-78), mentre l’occtiana sumava des de 6,75 m des del lateral en la següent possessió (52-81) i la neerlandesa tampoc es quedava enrere castigant la defensa del bloc directe per darrera (55-84). Parra a menys de 5 minuts anotava el seu segon triple (58-87). Bradford establia la trentena (61-91), Labuckiene la màxima (62-93) i Gardner a l’últim minut deixava els cent a 3 punts (67-97). Nacho García a 16.4 segons i amb antiesportiva de Murphy quan l’Uni havia esgotat la possessió demanava temps mort i era l’alera de l’Uni qui a 4,8 segons arrodonia el marcador: 70-100.