Lliga femenina

Velocitat de creuer

L’Spar Girona no falla a Leganés i, a més de ser l’únic que no ha perdut, ja té l’Avenida i el València a dos partits

El 0-11 en el primer quart (6-20) encarrila un triomf arrodonit amb triples de Parra i Murphy

Leganés 70 Spar Girona 100

INNOVA-TSN LEGANÉS:Pointer (20), Lezin (3), Hermida (18), Pierre-Louis (13), Van Kleunen (4) –cinc inicial–; A. Sánchez, Muhate (4), García (8), Jez i Ikhiuwu. 20/51 de 2, 4/16 triples (2 Pointer i 1 Lezin i Hermida), 18/24 tirs lliures, 29 rebots (5 Hermida, Pierre-Louis i Van Kleunen), 9 assistències (3 Hermida) i 55 de valoració (19 Hermida).SPAR GIRONA:Drammeh (21), Araújo (8), Flores, Gardner (14), Labuckiene (12) –cinc inicial–; Cornelius (5), Murphy (15), Tolo (12), Parra (6), Etxarri (5) i Bradford (2). 30/52 de 2, 9/18 triples (3 Murphy, 2 Parra i 1 Drammeh, Araújo, Gardner i Cornelius), 13/15 tirs lliures, 40 rebots (9 Araújo), 25 assistències (5 Flores i Bradford, i 133 de valoració (26 Drammeh).PARCIALS:15-27, 21-25 (36-52), 13-20 (49-72) i 21-28 (70-100).

Tarda rodona de l’Spar Girona a Leganés, en el partit posterior a l’apoteòsica classificació per a l’Eurolliga que l’Uni comença dimecres a la pista del Landes. Rodona per la imatge de l’equip, que continua creixent de manera col·lectiva amb cap jugadora amb més de 21 minuts –Araújo, Gardner, Labuckiene i Etxarri superen els 20– i amb Parra més de 13 per arribar a 100 amb el triple de Murphy (3/3) a 4,5 segons, després que l’occitana en fes dos en l’últim quart –n’havia fallat dos en el tercer (2/4)– amb el de Cornelius penalitzant la defensa per darrere del bloc directe entremig. I rodona també per la desfeta de l’Avenida a Sant Sebastià, la segona en dos partits a fora (62-55 contra l’Ensino) de les castellanes, que com el València (68-62 a Girona i 79-63 a Salamanca) veuen com l’Uni se’ls escapa.

Ben a prop

El 133 de valoració s’acosta als 144 de l’últim partit de lliga regular fa dues temporades, quan el club gironí acabava de perdre l’eliminatòria a dos partits en format bombolla a Salamanca en la primera presència als quarts de final de l’Eurolliga aquella mateixa setmana i establia el seu rècord d’anotació (71-107) i el de triples de la història de la lliga (20).

Sense història

El 7-4 en rebots en la cistella gironina en el primer quart (15-27) és l’anècdota d’un duel sense emoció des de les dues faltes de Pierre-Louis en el minut 2 –la segona en atac– i el 0-7 inicial. Cinc punts seguits de Gardner, amb un un contra zero a pilota recuperada en primera línia i triple en transició (6-20) van completar un 0-11 i Drammeh de tres va enfilar la màxima en el segon quart (26-41). La sueca havia fet 16 punts en menys d’11 minuts (5/5 de dos, 1/2 triples i 3/3 lliures) i les vermelles van anar a vestidors 36-52 amb el rebot controlat (17-18 i 11-13 a la seva cistella) i la valoració vorejant l’escàndol: 20-72. Dos triples de Murphy sense error en el tercer van situar la màxima (45-68), mentre que Araújo sumava fàcilment d’ofensiu (47-72), com Bradford en l’últim segon sense que els punts pugessin al marcador (49-72), quan Canut ja havia fet sortir Parra.

Hem pogut controlar el partit en tot moment i fer rotacions, que és important de cara a tot el que ve