Eurocopa

El Joventut apallissa l’Olimpija Ljubljana (78-100)

Gran joc col·lectiu verd-i-negre on han anotat els 11 jugadors que han pres part en el partit

La Penya ha sumat la primera victòria a domicili de la temporada entre ACB i Eurocopa a la pista del Cedevita Olimpija Ljubljana (78-98). El triomf ha estat molt coral amb els 11 jugadors que han jugat anotant algun punt amb Ellenson (15 punts) i Tomic (12) com a màxims anotadors. L’exPenya Alen Omic ha estat nefast amb només 3 punts.

Els verd-i-negres han començat amb Ellenson i Tomic a la banqueta i amb Gudy com a gran referent amb 8 punts seguits. Però el nord-americà i exNBA Ferrell ha decidit posar emoció amb 12 punts seguits (20-19). Però l’entrada a pista de Tomic juntament amb la major agressivitat defensiva i el bon treball dels bases Vives i Feliz han provocat un parcial de 0-10 que ha situat la màxima al matx (34-47). Al descans 41-50.

Al tercer quart un 2+1 de Birgander ha situat la màxima diferència del matx (41-56). Carles Duran ha aprofitat per fer rotacions amb tots els seus jugadors davant la placidesa del matx. Dos triples seguits de Ribas i Ellenson ha trencat el matx a 13 minuts pel final (49-68). La resta del matx ha estat de pur tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)