ACB

La Penya s’endú un partit amb un patiment extrem (89-84)

Els verd-i-negres encadenen la seva tercera victòria consecutiva

La Penya ha guanyat un partit amb un patiment extrem i dels que fan afició. El Joventut ha necessitat una pròrroga quan tenia el partit perdut i en el temps extra Tomic (22 punts) ha estat qui ha marcat la diferència (89-84).

El partit ha començat amb la Penya poc sòlida i el Saragossa, enfonsat a l’ACB i amb molta necessitat, ha començat a sentir-se còmoda. Ellenson, amb 9 punts, ha estat l’únic que ha estat a l’alçada. Els verd-i-negres no han trobat en cap moment bones sensacions ni ha tingut continuïtat i al descans tot estava obert (36-36).

Al tercer quart la Penya ha fet una estirada que semblava definitiva (48-42). Però una tècnica a Guy, una antiesportiva al nord-americà que li ha suposat l’expulsió i un canvi a zona del Saragossa ha canviat la dinàmica i un triple de Ferrari ha posat els aragonesos per davant (54-55). Un altre triple de Mekowulu ha encès les alarmes (58-63). La Penya ha estat capaç de remuntar (68-66), però Mekowulu ha empatat i s’ha entrat en un final d’infart (68-68). A 31 segons pel final Jessup ha aconseguit un triple que ha enfonsat moralment a la Penya. Però tot i així els verd-i-negres han estat capaços de forçar la pròrroga amb un tir fallat de Jessup al darrer segon.

Al temps extra els aragonesos han agafat avantatge amb polèmiques decisions arbitrals però tot i així la Penya, enganxat a la fe, s’ha posat per davant (82-81) i Tomic ha rematat la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)