ACB

El Girona confirma la lesió de Josep Franch

Bàsquet. El base va relliscar contra l’UCAM Múrcia diumenge i té una ruptura al psoes

Josep Franch (1,92 m, 1991) té una lesió al maluc, l’evolució de la qual marcarà el temps de recuperació del base titular del Girona en els sis partits disputats a l’ACB. El darrer, diumenge passat a Fontajau, quan va relliscar sobre el parquet, a manca de 6:08 per acabar el primer quart del partit contra l’UCAM Múrcia (100-89). El club de Marc Gasol confirma la ruptura al psoes en un comunicat, 48 hores abans de la visita de l’equip al Palau Blaugrana, en el que serà el darrer partit abans de l’aturada per la finestra FIBA –hi ha la classificació per al mundial.

El base badaloní acreditava tres punts i mig, un rebot i dues assistències en 14:20 de mitjana. Aíto, que sempre l’ha posat de titular, disposa també amb Quino Colom i Pol Figueras per dirigir l’equip. L’andorrà (1,88 m, 1988) va fer el seu millor partit amb el Girona diumenge en la primera victòria de l’equip com a local a l’ACB, no arriba als 20 minuts de mitjana per partit –Figueras 14:25– i acredita 8,5 punts, dos rebots i quatre assistències (12 de valoració).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)