Lliga femenina

El Barça supera l’Araski a la pròrroga (60-52)

L’equip blaugrana ha anat gairebé tot el partit a remolc del seu rival (23-36 al descans), però en la segona part ha sabut reaccionar a partir de la defensa

El Barça s’ha imposat a l’Araski a la pròrroga (60-52), continua invicte al seu pavelló i suma el tercer triomf en cinc partits de la lliga femenina. El conjunt blaugrana, clarament superior al seu rival en el temps addicional, ha anat gairebé tot el partit a remolc després d’una discreta primera meitat (23-36). A la segona, però, ha sabut reaccionar i sentenciar a la pròrroga. Carolina Guerrero (12 punts) i Anna Cruz (10) han estat les màximes anotadores de l’equip d’Isaac Fernández.

El conjunt basc ha dominat els dos primers quarts amb molta comoditat (23-36). El domini de Diarra a la zona (8 rebots) i de Chagas en el llançament (11 punts amb 3 triples) han donat la iniciativa a l’Araski davant un Barça sense continuïtat i que perdia excessives pilotes.

Després de la represa, el Barça ha reaccionat a partir de la defensa i amb un parcial de 13-2 ha retallat les diferències fins al 36-38. Un triple de Burani ha donat aire al conjunt basc (36-41) abans d’afrontar l’últim quart de partit. El conjunt d’Isaac Fernández ha prosseguit la remuntada en els últims minuts i Guerrero ha signat les taules després d’una gran assistència de Cruz (48-48). A 4 segons per al final, Diarra ha errat dos tirs lliures i Cruz, ja sobre la botzina, ha disposat d’un últim llançament llunyà per evitar el temps addicional, però la pilota no ha entrat. El Barça amb un triple de Rakovic, ha començat la pròrroga pletòric, amb un parcial de 7-0 (55-48) i ha sabut mantenir la renda fins al final.