Eurocopa

El Cadí la Seu apallissa el Gréngewald (54-90) i suma el tercer triomf

El Cadí la Seu ha obtingut avui a la pista del BBC Gréngewald de Luxemburg el seu tercer triomf en quatre jornades en el Grup I de l’Eurocopa (56-90) davant d’un rival al qual ja havia batut amb claredat a casa per 71-47, i es manté segon. Brotons (16 punts i 21 de valoració), Soler (13), Tunstull (12) i Kovacevic (11) han estat les màximes anotadors del conjunt català, que ha estat infinitament superior en el rebot –48 per 23– i en tots els aspectes del joc.

El Cadí la Seu ha sortit endormiscat i ha encaixat un parcial d’11-1 en només 3:07. Jordi Acero, evidentment, ha hagut de demanar temps mort. La situació s’ha començat a normalitzar amb dos triples seguits de Brotons i Peña (11-7) i una major intensitat defensiva que ha fet empitjorar els percentatges locals. El primer quart s’ha acabat amb un inversemblant avantatge luxemburguès (14-13). Una cistella de Júlia Soler en la primer acció del segon quart ha suposat el primer avantatge català. El Cadí ha engreixat la maquina davant d’un equip cada cop més cansat per una rotació inferior, a banda de la inferioritat tècnica. Dos triples també consecutius –Peña i Bahí– han començat a esmicolar el Gréngewald (20-29). En el tram final del quart, l’equip de l’Alt Urgell ha apujat el nivell i amb una circulació ràpida de pilota ha desballestat el rival. El conjunt de Jordi Acero ha marxat els vestidors amb un 24-41 que deixava el partit més que ben encarrilat. El Cadí ha acumulat un marge màxim de 30 punts en el tercer quart (33-63) i ha signat la seva major renda tot just al final del partit (54-90).