Lliga femenina

Robatori al Cadí La Seu amb una cistella fora de temps

Williams ha llançat des de 8 metres amb el taulell amb la llum vermella encesa

Robatori i escandalós final a La Seu d’Urgell. El Cadí s’ha vist perjudicat pels àrbitres que han donat un triple al darrer segon de Williams que era fora de temps i ha tirat per terra el triomf a la pròrroga de les alturgellenques. A la Lliga Femenina no hi ha la possibilitat de veure les repeticions. Els tres àrbitres Canigueral, Mas i Ibáñez s’han equivocat.

Els primers 20 minuts hi ha hagut molta igualtat tot i que el Gernika ha arribat a dominar de sis punts (14-20) però un triple de Kovacevic ha tornat a igualar el partit (17-20). Al descans s’ha arribat amb una cistella de Raventós, la màxima anotadora de a primera part (7 punts), al darrer segon (28-31). Al tercer quart ha arrencat amb tres triples consecutius: Peña, Raventós i Bahí per posar-se per davant (37-34). Tota la segona part les alturgellenques han tingut el partit controlat però amb diferències mínimes. Al tram final l’aparició de Ramette ha estat clau amb un triple i una penetració que han obligat a demanar un temps mort a Montañana (52-47). Però a falta de 2:40 un triple de Spreafico ha servit per empatar el matx (52-52). La resposta ha estat un altre triple oportú de Strautmane (55-52). Buch ha posat emoció amb un bàsquet a cistella passada (55-54). Bahí a 56 segons pel final ha rebut una falta personal i ha anotat els dos tirs lliures (57-54). A 36 segons pel final un 2+1 de Cvitkovic ha empatat el matx (57-57). El Cadí ha perdut la pilota clau i Williams, en l’última acció, ha errat el tir. El matx ha anat a la pròrroga. En el temps extra una cistella increïble de Raventós semblava sentenciar (66-64) però a 11 segons un altre cop Spreafico ha anotat un triple letal (66-67). Strautmane ha anotat dos tirs lliures a tres segons pel final (68-67) abans que Williams hagi anotat un triple fora de temps.