Lliga femenina

El Barça CBS continua en ratxa a la pista de l’Ensino (69-74)

Anderson (17 punts), Hamblin (16) i Canella (11), trident imparable, i Cruz sentencia a 39 segons pel final

El Barça CBS, amb Juan Carlos Navarro present al Pazo Dos Deportes de Lugo, continua en ratxa en el seu debut a la Lliga Femenina i ja no només arrasa a casa. Les d’Isaac Fernández (5-2 de balanç) han superat a l’Ensino (3-5) a Lugo (69-74) i ja li treu dues victòries de diferència i té un bàsquet-average de 5 contra un rival directe com és el club gallec. Hamblin (16 punts i 6 rebots) juntament amb Anderson (17 punts i 4/9 triples) i Canella (11), les més destacades. L’encert en el triple en moments clau ha estat determinant.

El matx s’ha trencat després d’un gran parcial a l’inici del darrer quart. Fins llavors la igualtat ha estat la tònica predominant. L’aparició de Canella ha estat clau juntament amb una Anderson imparable. Les blaugrana, amb uns minuts d’inspiració i encert de les dues jugadores, han agafat 12 punts de renda (56-68). El partit ha tingut uns primers tres quarts on les diferències han estat mínimes. L’última cistella del tercer quart ha estat una premunició del què vindria després. Anderson ha aconseguit un triple des de mitja pista per tancar el tercer quart (56-58). A partir de llavors, monòleg blaugrana fins a 5 minuts pel final quan l’Ensino ha començat a anotar per posar pressió a 55 segons pel final (67-70). Però llavors ha aparegut Cruz per anotar una cistella definitiva amb un tir de tres metres.