Eurolliga

El Barça fa una exhibició ofensiva (96-84)

Jan Vesely (25 de valoració) ha estat el més destacat en un gran treball d’equip en atac

El Barça no ha fallat contra el Baskonia davant de 5.599 espectadors (96-84) i es manté segon a la classificació de l’Eurolliga empatat amb Madrid, Mònaco i Olympiacòs amb un 7-3 de balanç. El matx ha estat molt ofensiu i 5 triples finals de Laprovittola (2) i Higgins (3) ha acabat de decantar la balança. Vesely, amb 25 de valoració, l’MVP.

El primer quart ha arrencat amb l’aposta clara de Peñarroya d’ofegar a Laprovittola saltant-li cada vegada en el dos contra un i obligant-lo a deixar anar la pilota. Kalinic ha estat el més actiu (7 punts) però els blaugrana han estat massa tous fent només una personal en tot el primer període. (15-19). L’entrada de la segona unitat ha donat una altra dimensió a un equip i a l’altre i un 2+1 de Higgins primer i d’Abrines després ha donat la màxima del matx (36-29). Però l’apariciió de Howard, amb una sèrie de 4/5 triples -dos d’ells increïbles- han mantingut el Barça per davant amb una esmaixada al darrer segon d’un Da Silva en línia ascendent (52-48). Els vitorians han llançat molt més de tres (9/18) que de dos (8/10).

Al tercer quart el Baskonia s’ha posat per davant amb una cistella de Costello però llavors ha despertat Laprovittola per anotar dos triples seguits, liderar un 8-0 i agafar el màxim avantatge del matx (73-66) que s’ha eixamplat amb un 2+1 de Vesely (76-68). Tot i això el Baskonia ha arribat viu al final del tercer període amb Howard fent mal (76-73). Els vitorians han consolidat la remuntada (76-76). Però els triples de Higgins (3 seguits) han marcat el camí (90-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)