ACB

La lluita no és suficient

ACB. El Baxi Manresa ho intenta i s’entrega, però torna a perdre. El Gran Canària s’imposa a partir del segon quart i sap controlar el seu avantatge en la segona meitat

Gran Canària 99 Baxi Manresa 88

GRAN CANÀRIA:Slaughter (11), Albicy (4), Brussino (21), Diop (7) i Shurna (5) –cinc inicial–; Inglis (7), Balcerowski (12), Benite (8), Bassas (10), Salvó (14). 18/30 de 2 punts. 14/30 triples (4 Brussino, 2 Slaughter, Salvó, Balcerowski i Benite, i 1 Bassas i Shurna). 21/32 tirs lliures. 35 rebots (10 Brussino). 17 assistències (7 Albicy) i 120 valoració (26 Brussino).BAXI MANRESA:Waczynski (19), Harding (23), Steinbergs (4), Ferrari (9) i Vaulet (6) –cinc inicial–; Jou, Tass (7), Caroline (6), Dani Pérez 9), Badio (5) i Sagnia. 16/34 de 2 punts. 14/28 triples (5 Harding, 4 Waczynski, 2 Dani Pérez, 1 Ferrari, Caroline i Badio). 14/18 tirs lliures. 31 rebots (6 Caroline), 17 assistències (6 Ferrari). 83 valoració (24 Waczynski).PARCIALS:20-25, 29-18 (49-43), 31-24 (80-67 i 19-21 (99-88).INCIDÈNCIES:El Gran Canària va fer un petit homenatge a l’entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, pels nou anys que va estar a l’equip.

La lluita i l’entrega del Baxi Manresa no van ser suficients per aconseguir la victòria en la seva visita a la pista del Gran Canària i va perdre per 99-88. Els manresans venien de guanyar el Baskonia i de trencar una ratxa de cinc derrotes seguides, però no van poder tornar a guanyar. El conjunt del Bages va fer un bon primer quart, però a partir del segon els canaris es van començar a distanciar i van saber mantenir el seu avantatge quan el Manresa va intentar tornar a acostar-se en el marcador. Els manresans van encaixar la setena derrota a la lliga.

El Baxi Manresa es va posar al davant ben aviat i va dominar el primer quart, va arribar a tenir sis punts de marge i va acabar els primers deu minuts amb el 20-25. En l’inici de la segona meitat el Gran Canària va millorar molt en defensa i amb un parcial de 10-2 d’entrada va capgirar el partit (30-27), a poc a poc es va distanciar en el marcador i va arribar al descans amb un 49-43.

El tercer període va ser un festival de triples i cada equip en va anotar sis dels deu que van intentar, però el Manresa no va aconseguir l’objectiu de reduir les diferències. El Gran Canària va arribar als 16 punts d’avantatge (83-67), la màxima diferència, en l’inici dels darrers deu minuts. La lluita del Manresa el va situar a 6 punts a 40 segon del final, però va perdre.