Lliga femenina

Una gran ratxa a casa

Bàsquet. El Barça CBS, que fa un gran inici tot i acabar d’ascendir, no perd a casa des del 20 de febrer del 2020 –31 duels– i hi ha guanyat els tres partits del curs en la Lliga Femenina

Convertir el Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro en un fortí ha estat una de les claus de l’èxit del Barça CBS, recentment ascendit a la Lliga Femenina i invicte davant del seu públic des del 29 de febrer del 2020. “No portava el compte exacte per no ser malastruc, però recordo que l’última derrota va ser just abans de la covid-19, contra el Sant Adrià (57-61). Una ratxa així es dona perquè tens bones jugadores i un bon equip”, explica l’entrenador Isaac Fernández. L’equip de Sant Feliu de Llobregat, vinculat al Barça des del 2009, acumula 31 partits sense perdre a casa: els 13 duels com a local del curs 2020/2021 en la Lliga Femenina 2, els 15 de la temporada 2021/2022 en la Lliga Femenina Challenge i els tres d’aquesta campanya. “Hem creat una bona comunitat amb l’afició. És un privilegi poder comptar amb aquesta sisena jugadora que ens acompanya en els moments més complicats, ens dona un extra de motivació”, diu l’alera Ainhoa López, que subratlla el creixement de l’afició: “Aquest any la gent s’ha animat i això ens empeny a totes. Sang Culé no ha fallat en cap dels tres partits i això es nota molt.” El Barça CBS, que avui juga a València (19.30 h), és sisè (5-2), i les tres victòries a casa han arribat en partits contra el Cadí (47-42), l’Araski (60-52) i el Bembibre (65-60). “L’any passat vam pujar i cap jugadora liderava cap estadística individual. Aquest any, igual. No depenem de ningú, sinó de la força del grup. Aquest equip té molta ànima i, si algun dia perdem a casa, s’aixecarà”, reflexiona Fernández, que parla d’objectius: “El realista és la permanència i el més ambiciós és estar entre els vuit primers i jugar la copa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)