Eurolliga

Mirotic torna cinc mesos després a la convocatòria del Barça i viatja a Berlín

El tècnic Jasikevicius diu que decidiran a última hora si te minuts i que ha de tornar a l’equip poc a poc

Nikola Mirotic ha tornat cinc mesos després a una convocatòria del Barça i viatjarà a Berlín per estar a la disposició del tècnic en el partit contra l’Alba (demà 18.30 h) de l’eurolliga. L’ala-pivot ha estat absent per unes molèsties en el tendó d’Aquil·les del peu esquerre, no juga des del 19 de juny en la final de lliga, i es va reincorporar als entrenaments amb el grup el 19 de novembre. El fet que viatgi amb l’equip no assegura que disputi alguns minuts, i no es decidirà fins a última hora si pot saltar a la pista.

L’entrenador del Barça, Saras Jasikevicius, ha valorat aquesta incorporació: “Niko viatjarà i decidirem. Està entrenant, està esta en condicions de jugar i decidirem a ultima hora”. El tècnic del conjunt blaugrana ha explicat: “Ara hem de ser pacients amb ell. Comença la seva pròpia pretemporada. Està clar que és un jugador que trobem a faltar i necessitem, però no ens hem de tornar bojos.” Sara Jasikevicius té molt clar que l’incorporació de Mirotic ha de seguir un procés: “Anirem poc a poc i tant de bo ja pugui estar amb el grup. S’ha de jugar com ho hem estat fent. En Niko ha d’entrar poc a poc en la dinàmica i poc a poc serà més important cada dia.”

Parlant del rival, l’Alba de Berlín l’entrenador del Barça diu que és millor que la posició que ocupa en la classificació. “El 3-7 de l’Alba és molt enganyós. Els seus números estan molt be i els números no menteixen. La classificació és una mica enganyosa. El seu joc es bo.” Jasikevicius també ha explicat el que hauran de fer per guanyar: “Crec que la clau serà la transició defensiva, tiren molt triples i ells juguen possessions molt curtes. Nosaltres no hem de caure en aquest ritme.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)