Eurolliga

Mirotic brilla en el retorn

Bàsquet. Eurolliga. El montenegrí és una peça clau en la treballada i ajustada victòria del Barça a la pista de l’Alba de Berlín. És el màxim anotador, amb 19 punts, i fa 4 triples

Alba de Berlín 86 Barça 88

ALBA DE BERLÍN:Smith (15), Lammers (2), Olinde (4), Sikma (8) i Koumadje (8) –equip inicial–, Lo (9), Procida (2), Delow (2), Wetzell (2), Thiemann (12), Blatt (17) i Zoosman (5). 17/35 de 2 punts. 10/22 triples (5 Blatt, 3 Smith, 1 Lo i Sikma). 22/25 tirs lliures. 34 rebots (7 Thiemann). 16 assistències (6 Blatt). 95 valoració (22 Thiemann).BARÇA:Laprovittola (16), Satoransky (11), Kalinic (7), Mirotic (19) i Tobey (11) –equip inicial–, Da Silva (1), Paulí, Vesely (6), Higgins (15), Kuric, Jokubaitis (2) i Nnaji. 19/35 de 2 punts. 10/25 triples (4 Mirotic, 2 Higgins i Laprovittola, 1 Tobey i Satoransky). 20/23 tirs lliures. 28 rebots (6 Mirotic i Satoransky). 16 assistències (6 Laprovittola). 93 valoració (29 Mirotic).PARCIALS:19-30, 27-15 (46-45), 11-26 (57-71) i 29-17 (86-88).

El retorn de Nikola Mirotic a les pistes després d’estar quatre mesos i mig lesionat va ser espectacular, i va ser una peça clau en la victòria del Barça a la pista de l’Alba Berlín per 86-88. El montenegrí va sortir de titular, va jugar 21:54 minuts i va fer 19 punts, amb 4 de 5 triples, i va ser el màxim anotador dels blaugrana. També va agafar 6 rebots i va donar dues assistències per fer una valoració de 29, la màxima del partit.

El Barça va haver de treballar molt per aconseguir la seva vuitena victòria i tercera seguida en l’Eurolliga. Va arribar a guanyar de 15 punts (48-63) en el tercer quart, però el conjunt alemany va demostrar el seu potencial, sobretot en l’últim període, i que les set derrotes seguides, ara vuit, que portava no reflectien el seu nivell de joc. En els darrers deu minuts l’Alba va ajustar el marcador (82-83) i va fer patir els blaugrana. Nikola Mirotic va arrodonir el seu gran partit i va anotar els últims tres punts del Barça amb tirs lliures.

Hem patit. Sabíem que l’Alba jugaria un gran partit a casa, però hem mantingut la nostra mentalitat i defensa. És una gran victòria
Estic molt content de tornar a l’equip després de cinc mesos i mig. Avui ha estat un gran dia
Nikola Mirotic
JUGADOR DEL BARÇA
Ha estat un gran partit, estem contents de guanyar aquí, on molts equips perdran