ACB

Aíto explica que a Vitòria van tenir “un garbuix mental”

Bàsquet. El tècnic del Girona diu que s’estan entrenant bé i que han de jugar com s’entrenen

L’entrenador del Bàsquet Girona, Aíto García Reneses, va explicar que, en el partit a Vitòria de la darrera jornada –van perdre contra el Baskonia per 95-68–, van tenir “un garbuix mental” i que espera que això no torni a passar. El tècnic va comentar que es van entrenar bé durant la setmana, però que van jugar malament: “Espero que no torni a passar, en el sentit que ens estem entrenant molt bé, però si després juguem i no fem el que hem de fer, i no hi ha aquella comunicació i aquell entusiasme... Espero que no torni a passar.” També va manifestar que no li val pensar que han jugat contra els equips que se situen en els primers llocs de la classificació de l’ACB i que per això no han guanyat. “Cada partit l’has de jugar intensament i no fer gaires elucubracions sobre el fet que anem a la zona baixa perquè hem jugat contra els millors. Cal pensar exclusivament que hem de fer el que hem de fer, que és treballar a dojo i intentar jugar com fem en els entrenaments”, va comentar.

García Reneses va explicar que han de millorar la comunicació entre els jugadors a dins de la pista i, pel que fa a les victòries i a les derrotes, va manifestar: “Ens hem de fixar en el que fem i en com ho fem. I la qüestió és jugar com volem i com ens entrenem la major part del temps. Ja sabem que és gairebé impossible estar 40 minuts al mateix nivell, però també és impossible estar 20 minuts al 10% de la nostra capacitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)