ACB

Monòleg de la Penya al Nou Congost de Manresa (68-90)

La sortida de la Penya (2-14) ha marcat la resta del derbi

La Penya s’ha endut el derbi del Nou Congost en un partit que ha dominat des del salt inicial (68-90). Els verd-i-negres han fet un monòleg els 40 minuts.

Els de Carles Duran han arrencat amb una defensa agressiva amb Feliz com a màxim exponent i un Pau Ribas inspiradíssim en el triple amb un 3/3. A més, Birgander ha castigat en el joc interior i un 2+1 del suec ha donat la màxim adel matx (19-34). Els del Bages han reaccionat amb dos triples seguits de Ferrari i Harding però no ha tingut continuïtat ni la intensitat defensiva necessària al darrera encaixant un dia més massa punts al descans (37-48).

Al tercer quart el monòleg de la Penya s’ha accentuat amb una nova sortida explosiva i els verd-i-negres ha agafat 26 punts (46-72) i ha trencat el matx. La resta dels 15 minuts han estat sense incidència.