Lliga femenina

Un altre gerro d’aigua freda pel Cadí (58-59)

Ouviña amb una jugada a 7 dècimes dona la victòria al València

Setena derrota del Cadí, la cinquena en sis partits al Palau i de nou amb un triple sobre la botzina, aquest cop de manera legal a diferència del que passava contra el Gernika, aquest cop de Cristina Ouviña.

El València agafava les regnes del partit amb un 2-12 al primer quart (11-17), després que Strautmane de tres i de dos i Tunstull enllacessin cistelles en l’inici (9-5). Dos triples seguits de Bahí ajustaven el marcador (17-19) i el posterior contraatac de Torrens seria la penúltima cistella en joc visitant fins el 25-26 de Romero.

Peña des de 6,75 m empatava el partit a 30 i Salvadores anotava el primer triple visitant, al novè intent a manca de 6:52 per acabar el tercer quart. Peña repetia de lluny (33-35) i amb el seu tercer triple feia pujar el 36-35. Elise Ramette després de pilota recuperada en camp ofensiu era l’autora del setè triple local (42-39). Alba Torrens al seu cinquè intent s’estrenava de lluny a l’últim quart per empatar a 47 i el primer de Queralt Casas a 6 minuts suposava el 49-51 (3/17 les taronges).

Ariadna Pujol empatava a 51 en un contraatac després d’un grapat de transicions fallades a cada costat i Torrens a menys de 2 minuts replicava Raventós (53-54) i a 40 segons, amb el partit embogit, Tunstull anotava de 5 metres (55-54). Cox fallava el triple contra la 2-3 local i Laura Peña a 26 segons feia 1/2 (56-54). Ouviña a 14 segons contra individual agafava la responsabilitat per empatar a 56. La pissarra de Jordi Acero l’executava Tunstull a 5,5 segons en una triangulació amb Bahí i Peña, Torrens a la desesperada feia dobles, el Cadí perdia la pilota a 7 dècimes i Ouviña sobre la botzina clavava el triple de la victòria.