ACB

Aíto exigeix més concentració

Bàsquet. ACB. El tècnic del Bàsquet Girona diu que l’aspecte psicològic és important després d’haver perdut finals igualats, però que cal “estar més pendents del que hem de fer a la pista i no parlar tant de la pressió”

Aíto vol evitar buscar excuses a la situació del Bàsquet Girona: “El nivell que tenim és aquest i el que hem de fer és treballar cada setmana per augmentar-lo, la resta és perdre el temps.” El màxim responsable gironí va destacar que, tot i haver perdut els dos últims partits a Fontajau amb finals ajustats, a l’equip no pot pesar-li: “El tema psicològic és important, però el que cal és estar més pendents del que hem de fer a la pista, a mi la pressió no m’importa si no s’està concentrat en el que hem de fer.” Aíto va avisar que el canvi no és d’avui per demà: “Les coses que fem malament necessitem temps perquè surtin bé, hem de tenir fe i no perdre-la mai, hem d’anar forts a cada partit i entrenar-nos bé cada setmana.” El tècnic va destacar l’evolució de Prkacin: “Ha fet un pas endavant però també l’han de fer d’altres, estic content amb Figueras i Sorolla perquè en sabran més o menys però ho donen tot i estan molt concentrats en el que han de fer; desitjaria que tots fessin això.” Aíto també va fer una reflexió: “Una cosa és el que poso a la pissarra, però són els jugadors els que ho executen. A vegades ho executen i d’altres no, perquè no en saben prou o perquè els altres en saben més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)