Eurocopa

La Penya, amb molts contratemps, cau a Cluj Napoca (98-82)

Els verd-i-negres tenien les baixes de Howard, de Birgander i la de darrera hora de Vives

La Penya ha tingut massa contratemps en el seu viatge a Cluj Napoca i ha acabat pagant-ho amb una derrota (98-82). Els verd-i-negres tenien les baixes de Howard i de Birgander i se li ha afegit la de darrera hora de Vives -problemes musculars a la cuixa- i Guy, que per problemes personals havia de viatjar avui, ha arribat una hora abans del partit perquè el vol que el portava a la ciutat ha tingut un retard gran. És la segona derrota seguida de la Penya a Europa.

Els de Carles Duran han saltat a la pista molt sòlids amb Feliz dominant la direcció i anotant amb facilitat (9 punts) juntament amb un Pau Ribas pletòric amb 18 punts a la primera part. Tot i arribar a dominar 29-36 quan els verd-i-negres han fet rotacions ha perdut intensitat i el desgast físic ha acabat passant factura amb 8 pèrdues de pilota. Al descans 46-41.

Al tercer quart la Penya no ha millorat la seva intensitat defensiva i ha permès que els romanesos juguessin a plaer agafant 15 punts de renda (73-58). L’exverd-i-negre Patrick Richard, que portava 0 punts al descans, ha despertat per augmentar la diferència fins els 16 punts (81-65) trencant el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)