Eurolliga

Mirotic torna al Palau contra l’Asvel

Bàsquet. Eurolliga. El conjunt blaugrana vol continuar amb la bona trajectòria a Europa. Abrines i Higgins són baixes de darrera hora

Nikola Mirotic tornarà a jugar al Palau Blaugrana 177 dies després de la seva baixa per lesió al tendó d’Aquil·les del peu esquerre. El montenegrí tornarà a jugar davant dels aficionats blaugrana en el partit de la dotzena jornada de l’Eurolliga que el Barça disputarà contra l’Asvel Villeurbanne (20.30 h). Mirotic ja va tornar a l’equip en el darrer partit de l’Eurolliga a la pista de l’Alba Berlín i també va jugar en la lliga a la pista de l’Obradoiro.

Els blaugrana han d’oblidar aquesta última ensopegada en l’ACB i tornar a la bona marxa de la competició europea, en què han guanyat sis dels darrers set partits, i tenen un balanç de 8-3. L’Asvel ocupa la penúltima posició amb 3-8 i ha perdut els cinc darrers partits que ha disputat en l’Eurolliga. L’entrenador del Barça, Saras Jasikevicius, va destacar la defensa de l’Asvel: “No hauria de ser un partit gaire maco. Els dos equips tenen bones defenses, ells tenen la millor defensa de l’Eurolliga ara mateix.” El tècnic hi va afegir sobre el seu equip: “Nosaltres hem de pensar com hauríem de millorar la nostra defensa, com millorar els nostres alts i baixos.” I va sentenciar: “Després de perdre l’últim partit s’ha de guanyar.”

Àlex Abrines i Cory Higgins són baixa per lumbàlgia i tornen a l’equip Sertaç Sanli i Nikola Kalinic, mentre que Oscar da Silva ha passat un procés gripal i és dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)