ACB

El Baxi Manresa surt reforçat de Madrid tot i la derrota (103-89)

El Baxi Manresa ha perdut avui a la pista del Real Madrid, el campió, per 103-89. Pedro Martínez ja va avisar en la prèvia que el seu equip esta molt debilitat en el joc interior i més comparat amb un dels millors equips d’Europa i que les possibilitats de repetir la gesta del curs passat eren nul·les. Però tot i amb això, el Baxi Manresa ha competit i surt reforçat del duel, amb una actuació estel·lar de l’argentí Juampi Vaulet, que ha fet un doble doble: 27 punts (13/15 de dos) i 10 rebots, amb 32 de valoració. Una exhibició en un entorn de dificultat. L’equip no s’ha deixat anar quan perdia de 28 en el tercer quart (70-42) i ha perseverat.

El Baxi ha competit en els dos primers quarts i no ha abaixat els braços, amb Juampi Vaulet fent un sobreesforç a les dues cistelles i exhibint el seu caràcter. Poirier –26 de valoració–, en absència de Tavares, ha dominat la pintura, sobretot en el primer quart (23-16) en el qual les cistelles de Ferrari i de Harding i els dos triples centrats d’Steinbergs han mantingut viu el Manresa, que ha tingut un màxim desavantatge de 9 punts (23-14). Per part del Madrid, Musa ha fet els dos primers triples en els seus dos primers llançaments i Sergio Rodríguez ha fet l’altre. Pedro Martínez ha demanat temps mort en el segon quart quan dos balanços defensius deficients s’han saldat amb dos triples del Madrid anotats per Musa –26 de valoració–i Abalde (38-27).Les transicions ràpides marcar de la casa i la rauxa de Vaulet, que ha pres mal a les acaballes amb un cop al genoll han parat el cop (46-35). Llàstima que Jou ha fallat quatre tirs lliures seguits també en el tram final.

El Madrid ha sortit desfermat en el tercer quart amb tres triples seguits de Causeur en menys de dos minuts i un parcial de 14-2 (60-37). Amb 70-42 ha assaborit la màxima diferència. Però el Manresa s’ha ressituat amb dos triples seguits de Waczysnki (4/5) i ha evitat una major sagnia (80-61 al final del tercer quart). Fins al punt que en el darrer quart i impulsat per Vaulet i amb bons percentatges de tirs de camp i domini del rebot aprofitant el relaxament local, s’ha arribat a situar a 11 punts (99-87) i ha evitat que el Madrid, que necessitava guanyar de 16 punts, sigui líder tot i que ha atrapat en nombre de victòries al Lenovo Tenerife (9-2). El jugador gambià del Baxi Sagnia ha hagut de plegar en el tram final a causa d’un fort cop al pòmul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)