Lliga femenina

El Barça no assegura la victòria contra el Tenerife, el cuer, fins al darrer minut (60-55)

Les blaugrana dominaven de 14 punts a sis minuts del final, i a 1:22 només tenien un punt de marge

El Barça ha guanyat el Tenerife, el cuer de la lliga femenina (60-55), però no s’ha assegurat la victòria fins el darrer minut de partit. Les blaugrana s’ha hagut d’esforçar molt per sumar la sisena victòria a casa continuar invictes davant la seva afició. Fins la segona meitat el Barça no s’ha pogut distanciar, ha arribat a guanyar de 14 punts a sis minuts del final, però a 1:22 només en tenia un de marge. Davis ha estat la màxima anotadora amb 19 punts.

El Barça s’ha avançat amb un 5-0, però desprès el Tenerife ha anivellat el partit i s’ha posat per davant. Les blaugrana s’han despitat en defensa i en atac, han encaixat un parcial de 0-10 i les illenques s’ha situat amb un 13-21 al final del primer quart. En el segon període el Tenerife ha arribat a guanyar de 10 punts (15-25) i ha arribat la reacció del Barça. Un parcial de 9-0 ha ajustat el partit novament i s’ha arribat al descans amb una curta avantatge del Barça, 31-29.

En l’inici de la segona meitat el conjunt blaugrana ha començat a funcionat i s’ha distanciat fins als 12 punts al final del tercer període (48-36), i s’ha situat a 14 a falta de només sis minuts del final (54-40). El Tenerife, però no s’ha rendit, ha bloquejat a les blaugrana i amb un parcial de 0-13 s’ha situat a només 1 punts (54-53) a 1:22 del final. El Barça ha fet un darrer esforç de lluita i concentració, i amb Davis molt encertada s’ha emportat la victòria.