ACB

El Baxi Manresa anuncia el fitxatge del pivot lituà Martinas Geben

El Baxi Manresa, que avui ha perdut amb el cap ben alt a la pista del Real Madrid (103-89), incorpora, a l’espera que passi la revisió mèdica que se li realitzarà a la capital del Bages, el pivot lituà de 28 anys Martinas Geben, que ha començat aquesta temporada amb el Fraport Skyliners de la BBL alemanya. Signa fins a final de temporada amb l’equip vermell. Martinas Geben (nascut el 20 d’octubre del 1994 a Vilnius, Lituània) arriba per ser un altre actiu a la pintura del Baxi Manresa. El jugador, de 2,08m, juga a la posició de pivot, i va formar-se universitàriament a Notre Dame, als Estats Units. Va començar la seva carrera com a professional al Zalgiris, amb qui va disputar 2 temporades jugant lliga i Eurolliga. Més tard es traslladava a Alemanya, on jugaria al Brose Basket i el Fraport Skyliners. En la present temporada, el pivot ha fet unes mitjanes de 14,3 punts, 7 rebots i 3,2 assistències.

Geben, que firma contracte fins a final de temporada, és un jugador a qui li agrada finalitzar a la pintura, té capacitat de generar al pal baix i és un òptim passador. Pot tirar des de mitja distància i és un bon coneixedor del joc. Abans de certificar el seu fitxatge per al Baxi Manresa haurà de passar revisió mèdica.

Trajectòria de Martinas Geben: 2014-18 - Notre Dame (NCAA); 2018-21 - Zalgiris Kaunas (Lituània); 2018–2019 - Juventus Utena (cessió); 2021-22 - Brose Bamberg; 2022 - Fraport Skyliners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)