Lliga femenina

Atkinson enfonsa el recital defensiu del Cadí La Seu (67-62)

Les de Jordi Acero han deixat en només tres punts al tercer quart a l’equip basc

El Cadí La Seu ha perdut un partit on ha fet 37 minuts espectaculars i ha acabat cedint a la pròrroga a la pista de l’Araski (67-62). Les de Jordi Acero guanyaven 37-47 però en el darrer quart ha aparegut Atkinson per anotar tota sola 14 punts i forçar la pròrroga al darrer segon. En el temps extra el Cadí La Seu no ha tingut opció

El primer temps ha estat de màxima igualtat amb una bona defensa de les alturgellenques que no ha permès que l’Araski pogués agafar avantatge. Al descans (30-26). La sortida del vestidor va ser espectacular perquè les de Jordi Acero van deixar en només tres punts a les basques posant-se per davant (33-37). L’exhibició defensiva ha estat brutal i a l’inici del darrer període han agafat 10 punts de renda (37-47) després d’un triple Strautmane. L’Araski ha reaccionat amb un parcial de 9-2 (46-49). Però quan més pressió hi havia una assistència genial de Peña per Brotons en un bloqueig i continuació juntament amb una cistella de Tunstull que semblaven definitius (46-53). Però ha aparegut Atkinson que ha clavat 14 punts al darrer quart. Geo Bahí, a 17 segons pel final, ha anotat el primer tir lliure (51-53) i ha errat el segon. En l’última jugada Atkinson, en una penetració, ha empatat. En A la pròrroga han aparegut tots els fantasmes de mala sort d’aquest curs i només hi ha hagut un equip: l’Araski. Una autèntica llàstima.