Lliga femenina

El Barça CBS obté el bitllet per a la copa tot i encaixar la tercera derrota seguida

Les blaugrana perden per 82-71 a la pista del Jairis

El Barça CBS va encaixar la seva tercera derrota de manera consecutiva a la pista de l’Hozono Global Jairis (82-71) després de fer una dolents cinc darrers minuts, però es va assegurar l'accés a la copa quan falta una jornada per tancar la primera volta, com l'Araski, que també el va lligar. El conjunt blaugrana es va posar per davant en l’inici del darrer quart 63-66, però va fallar molt atacs en els últims minuts i el conjunt murcià va donar la volta al partit i es va imposar de manera clara amb Bettencourt (17 punts) liderant l’equip. Pel Barça Mircheva va anotar 16 punts i Guerrero 15.

Els primers deu minuts van tenir molt de ritme i alternatives en el marcador amb avantatges per un i altre equip. El conjunt murcià va arribar a tenir quatre punts de marge (13-9) que les blaugrana van recuperar (16-18), però es va arribar al final del primer quart amb un 24-20 per les locals. En el segon període el Barça CBS es va posar per davant gràcies als triples de Mircheva i va arribar a la màxima diferència de 7 punts (26-33). El Jairis va reaccionar amb dos triples seguits i el partit es va tornar a anivellar malgrat que les blaugrana es van mantenir per davant fins al descans, 42-45.

Els primers minuts de la segona meitat el conjunt murcià va sortir molt centrat, va sorprendre al Barça i es va distanciar fins als 7 punts després d’un parcial de 12-0 (54-47). Les blaugrana van saber tornar a entrar en el partit i van arribar als darrers deu minuts amb només un punt de desavantatge 59-58. En l’inici del darrer quart el Barça es va posar per davant, però després no va poder superar la intensa defensa local, va tenir problemes per anotar i va acabar perdent.