ACB

El Barça està molt inspirat (104-70) i no troba oposició en el Betis

Cada quart ha tingut un blaugrana destacat

El Barça s’ha mostrat molt inspirat i ha derrotat per 104-70 un Betis que s’ha desfet a mesura que han anat passant els minuts. Els blaugrana han aconseguit la màxima anotació en la lliga, que fins ara era de 101 punts a Manresa i han sumat el quart triomf seguit en la lliga.

Els Barça no ha trigat gens en posar-se per davant en el marcador i buscar les primeres diferències. En el primer quart ha estat Mirotic qui ha guiat l’atac blaugrana (11 punts), i en el segon període Higgins ha agafat el relleu (13 punts al descans amb 3 de 3 triples). El Betis ha estat incapaç d’impedir que el conjunt blaugrana anés ampliant el marcador fins arribar a la màxima diferència en la primera meitat de 23 punts (54-31) a dos minuts del descans al que s’ha arribat amb un 54-36.

El tercer període ha tingut com a jugador destacat a Vesely, amb 13 punts i 6 de 6 de dos, i els blaugrana han arribat a tenir un avantatge de 29 punts (71-42) després d’un parcial de 10-0. El nom propi del darrer quart ha estat el del jove Nnaji que ha anotat 10 punts i ha arribat als 16 en el partit, essent el màxim anotador blaugrana juntament amb Higgins. El Barça ha fet un 11-0 d’entrada en els darrers deu minuts i ha anat sumant punts fins a una màxima diferència de 39 (104-65).