Lliga femenina

El Cadí La Seu fa un festival de triples a Lugo (62-81)

Les de Jordi Acero sumen un triomf determinant contra un rival directe a qui ja havien guanyat a casa

El Cadí La Seu, amb una pluja de triples (16/30) a Lugo, ha sumat una victòria determinant per allunyar-se de la zona calenta en superar l’Ensino (62-81), un rival directe. Les catalanes ja havien guanyat en el partit d’anada (92-65) i, per tan, és un triomf amb valor doble.

El matx ha començat amb màxima igualtat amb Prieto (7 punts) marcant la pauta de l’Ensino amb dos jugadores fent molt mal durant la primera meitat: Prieto (16 2/2 de dos, 2/2 triple, 6/6 lliures) i Ginzo (16). Per les alturgellenques Watts, amb 14 punts i 4/5 triples, ha aguantat el potencial gallec. Als darrers instants un parcial de 7-0 ha deixat la màxima diferència al marcador al descans (del 38-37 i 45-37). La guerra sota els cèrcols ha estat per les de Lugo (17-8 rebots).

Només començar el segon temps tres triples seguits de Laura Peña (11/17 del Cadí) han retornat la igualtat (46-46). Les gallegues han fet una última estirada (57-51). Però ha estat llavors quan, de forma increïble, les de Jordi Acero han donat un recital en defensa, cosa que no havien fet fins llavors, i han deixat a l’Ensino clavat. Els triples ha continuat caient de forma imparable (16/30) i el parcial ha estat històric: del 57-51 s’ha passat a un impensable 57-70 amb un parcial de 0-19 amb tècnica a l’entrenador local Antonio Pernas inclosa. Les de Jordi Acero han fet un darrer quart impressionant amb un parcial total de 5-30 per sentenciar.