Lliga femenina

Definits els emparellaments de la Copa

L’Spar Girona jugarà els quarts de final de la copa contra el Gernika, a qui superava per Sant Narcís a Fontajau per 65-49. L’altre català, el recent ascendit Barça CBS, debutarà contra el vigent campió, l’Avenida, amb qui cedia 67-54 el 17 de desembre. Els dos equips, que aquest diumenge es veuen les cares a Fontajau, jugaran divendres i es trobarien en una hipotètica semifinal l’endemà.

La competició és al Príncipe Felipe de Saragossa, del 30 de març al 2 d’abril (la final és a les 17.30 h). El València, campió d’hivern pel millor average general respecte l’Spar Girona, era el primer en sortir del bombo de caps de sèrie i quedava emparellat amb l’Estudiantes, vuitè de la primera volta. El Casademont, que juga a casa, era el segon en sortir i el seu rival és l’Araski, que acollia la fase final de la competició el 2019. L’Uni-Gernika era el tercer enfrontament que establia el sorteig i, l’últim, l’Avenida-Barça CBS.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)