Lliga femenina

L’onzena i la primera, més oberta que mai

L’Spar Girona, que ha disputat la final de la copa en les sis últimes edicions i n’ha guanyat una, i el Barça CBS, en el curs del seu debut en la Lliga Femenina, en el mateix costat del quadre de la competició del KO a Saragossa

La temporada 2013/14 va ser l’única en què l’Uni no va disputar la copa, des que hi va debutar el 2012 en el seu tercer any a la Lliga Femenina i la jugaven quatre equips. L’Spar Girona, que la va guanyar el 2021 a València i que ha disputat les últimes sis finals –les cinc que ha perdut són contra l’Avenida–, i el Barça CBS, en la temporada del seu debut a la màxima categoria, disputen el 31 de març a Saragossa els quarts de final d’una competició que es presenta més oberta que mai. Els dos equips, que demà passat es veuen les cares a Fontajau en el tercer partit oficial del curs entre ells –0-2 per a les blaugrana, 3 comptant un amistós en la pretemporada– van quedar enquadrats en el mateix cantó en el sorteig d’ahir, celebrat a Saragossa, contra el Gernika i l’Avenida respectivament i amb un lloc en la segona semifinal de l’endemà per als vencedors.

L’equip de Bernat Canut, campió de l’última supercopa, s’enfronta al Gernika, al qual va superar per Sant Narcís a Girona per 65-49 i a qui haurà visitat el cap de setmana que ve. Les basques són l’últim rival de les blaugrana en la lliga, contra les quals les d’Isaac Fernández trencaven una ratxa de quatre derrotes seguides. La primera va ser contra l’Avenida, contra les quals va cedir 67-54 el 17 de desembre i que té 10 copes en el seu palmarès. Les castellanes han jugat totes les finals des del 2012 menys la de fa dos anys, quan van caure contra l’Uni en semifinals (78-91).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)