Més bàsquet

Acte institucional del Centenari del Bàsquet Català

La placa commemorativa del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) s’ha descobert en un acte institucional celebrat seu central de la Federació Catalana de Basquetbol, a Barcelona. Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya; Ferran Aril, President de l’FCBQ i Anna Caula, Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, ha arrencat amb una breu reunió per part del Comitè d’Honor del Centenari de l’FCBQ a la Sala de Juntes, en la què també hi havia Eduard Portela, President d’Honor de l’ACB, Pere Francitorra, President de la Comissió del Centenari i Vicepresident de l’FCBQ, Toti Mumbrú, Gerent de la Federació, a més d’altres membres de la Junta Directiva de l’FCBQ.

La descoberta oficial de la placa commemorativa del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), en el vestíbul de l’FCBQ, ha anat a càrrec de Pere Aragonès, acompanyat de Ferran Aril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)