Lliga femenina

El Barça guanya el Leganés tot i un mal tercer quart (72-60)

Les blaugrana encaixen un 0-13 després del descans perquè necessiten 8 minuts per anotar

Victòria del Barça CBS contra el Leganés, l’equip contra el qual va debutar a la categoria amb un contundent 49-96. Desè triomf del conjunt del Baix Llobregat, el segon seguit a casa després de perdre dos partits al Juan Carlos Navarro.

Les blaugrana, dirigides per David Muñoz degut al síndrome intestinal d’Isaac Fernández, no anirien mai per darrera (14-8 i 19-13 al primer quart) i marxaven al descans amb el partit encarrilat amb la màxima al seu favor (49-26) i 16 punts de Marta Canella (20 de valoració, 67-15 dels dos equips), que acabaria amb 17 (24i 84-55).

Les visitants lligaven un 0-13 al tercer quart i era Anderson des de 6,75 m a dos minuts qui anotava els primers punts locals (52-39), per tacar el parcial 5-19 (54-45). Houser a 4:44 pel final anotava la primera cistella en joc pel Leganés (66-50), que amb prou feines s’acostava a 10.