Eurocopa

El Cadí la Seu afrontarà la tornada dels vuitens de l’Eurocopa amb 18 punts de marge

Les urgellenques fan un partit espectacular i guanyen per 72-54 el Flammes francès

El Cadí la Seu ha guanyat per 72-54 el Flammes Carolo francès en l’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa i afrontarà la tornada dimecres vinent a Charleville-Mézères amb 18 punts d’avantatge. Les urgellenques han fet un partit extraordinari i han demostrat un gran potencial en atac i en defensa. I ho han fet amb les baixes per lesió de Peña i Tunstull. Raventós amb 21 punts i Watts amb 17 han liderat l’equip, però les nou jugadores que han sortit a la pista han aportat la seva entrega i les seves ganes.

Les urgellenques han trigat gairebé cinc minuts en anotar els primers punts (0-6). Malgrat la reacció i l’empat, el Flammes Carolo s’ha tornat a posar per davant (7-14) i s’ha arribat al final del primer període amb un més ajustat 12-14. En el segon període el conjunt francès s’ha mantingut per davant, ha arribat a la màxima diferència de vuit punts en la primera part (21-29) i al descans guanyava per un 24-31.

En el tercer quart el Cadí ha despertat en atac, 27 punts anotats amb cinc triples, i en defensa, encaixant només 8 punts. Això l’ha portat a donar la volta al partit –ha fet dos parcials clars de 9-0 i d’11-0–; i a guanyar de 12 punts (51-39) al final d’aquest tercer període. Les urgellenques han mantingut el ritme i l’encert en els darrers deu minuts. S’han situat 20 punts per sobre (59-39) d’entrada i han arribat a guanyar de 24 (69-45), la màxima diferència, a quatre minuts del final. Al final la victòria del Cadí ha estat per 72-54 i tindran 18 punts de marge en el partit de tornada.