Eurolliga

Jaramaz falla el triple decisiu i el Barça tomba el Bayern (72-70)

Andrea Trinchieri no ha pogut dirigir l’equip alemany per la mort d’un familiar

El Barça ha tancat la doble jornada d’aquesta setmana amb un nou triomf  (72-70) i se situa colíder juntament amb l’Olympiacòs i el Madrid abans que juguin demà el seu partit. Els blaugrana han doblegat el Bayern Munic, que ha tingut la baixa d’última hora de Trinchieri per la mort d’un familiar, en un partit travat en un final d’infart on els alemanys han fallat el triple decisiu al darrer segon. Vesely ha estat el millor amb 10 punts i 9 rebots.

A la primera part els de Jasikevicius han sortit poc tensos i això ho ha aprofitat el conjunt alemany per entrar dins el partit quan el Barça havia fet una petita estirada (32-24). Un triple de Wimberg a situat la igualtat al descans (34-33). Al tercer quart semblava que els blaugrana feien una estirada definitiva després del 45-45. El domini de Vesely dins la pintura ha donat aire al Barça que ha fet un 10-2 per agafar un màxim avantatge de 12 punts (63-51). Semblava definitiu però el Barça s’ha relaxat fins el punt que, liderats per Jaramaz, han empatat el partit a 1:05 minuts pel final. Higgins, que havia estat molt desencertat, ha assumit la responsabilitat i ha anotat a 22,3 segons pel final una penetració (72-70). En l’última acció Jaramaz ha atacat Kalinic però el blaugrana l’ha defensat molt bé i el triple de l’aler del Bayern no ha entrat.