Lliga femenina

El Barça CBS va sempre a remolc de l’Ensino Lugo (56-66)

El Barça CBS arriba a l’aturada de seleccions amb regust amarg després de perdre avui a casa contra l’Ensino Lugo per 56-66 (24-42 al descans). És la tercera derrota a casa del curs en la lliga femenina. El conjunt blaugrana ha anat sempre a remolc, tot i que ha reaccionat amb un parcial de 21-9 en el tercer quart que li ha permès acostar-se a només cinc punts (45-51), en el tram decisiu, el conjunt gallec ha tornat a ser millor. Prieto, amb 17 punts, ha estat la màxima anotador del seu equip i del partit. A les files locals, només Hamblin (11 punts) ha superat els dos dígits. Canella (13) ha estat la més valorada. el 6/26 en tirs de tres del Barça –5/17 les visitants–ha estat una llosa a pesar d’haver dominat el rebot: 40 per 26.