ACB

Aíto compta amb Marc Gasol per jugar dissabte

Bàsquet. ACB. El president del Bàsquet Girona va tenir molèsties al peu i es va preferir no forçar tot i que inicialment es descarta una lesió important

Marc Gasol vol jugar dissabte el partit que el Bàsquet Girona disputarà contra l’Obradoiro a Fontajau. El president gironí va ser baixa d’última hora a la pista del Breogán perquè arrossegava molèsties en un peu i no es va voler forçar el jugador. Marc Gasol ni tan sols va viatjar amb l’expedició gironina per recuperar-se i fer treball específic de fisioteràpia i, sobretot, perquè no tingués càrrega. De fet, el club gironí està tranquil perquè, després del partit de l’ACB de dissabte, el Bàsquet Girona tindrà dues setmanes sense competició per la disputa, primer, de la copa i, després, per l’aturada per les finestres FIBA. El club, però, prioritza poder obtenir el triomf contra l’Obradoiro per aconseguir la vuitena victòria i situar el descens a cinc triomfs quan falten quinze jornades per acabar la lliga regular, que seria, virtualment, la salvació assegurada. Els gironins es tornen a entrenar avui després del viatge de Lugo. D’altra banda, el seu germà Pau, vicepresident del Bàsquet Girona, serà ambaixador global en el mundial del 2023.

Josep Franch no debuta

El base badaloní, que no ha continuat a Girona i ha fitxat per l’Estudiantes, no va entrar encara en la convocatòria en la derrota que el seu nou equip va encaixar a la Corunya. El seu debut no serà fins al 18 de febrer, després de la copa Princesa, contra el Melilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)