Eurolliga

Saras: “Scariolo sap a què juga”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha assegurat que Sergio Scariolo, seleccionador espanyol i tècnic del Virtus Segafredo Bolonya, rival del quadre català a Itàlia aquest dijous en l’Eurolliga (20.30 h), “sap a què juga” i ha destacat la solidesa del conjunt italià. “És bastant sòlid. El seu equip és bastant consistent en el que fa. Sap a què juga, on vol que arribi la pilota. Els millors entrenadors són sòlids”, ha respost aquest dimecres el lituà a la pregunta de com és Scariolo com a entrenador.

Jasikevicius ha alertat que el Virtus Segafredo Bolonya és un equip que va a l’alça: “No espero un altre partit contra un equip que està lluitant pels ’playoffs’. El Virtus és un equip que està pujant molt el seu bàsquet. Ha construït un nou equip aquest any. Ha començat bastant sòlid i va a més”.

“Són molt sòlids en defensa. Amb la lesió d’algun exterior, Belinelli està prenent més importància i està anotant molt des de fora. Estan jugant molt per a ell. Però, sobretot, destacaria aquesta duresa. Tenen uns exteriors molt físics”, ha analitzat.

El tècnic del Barça ha recordat que les pèrdues (17) van ser un dels factors que va condemnar el quadre blaugrana en la derrota del passat 5 de gener contra l’equip italià (75-83), i ha confessat que espera un partit semblant. “Aquí van voler guanyar més que nosaltres. Ens van treure de les nostres situacions moltes vegades i cal esperar un altre partit així. Com el Bayern: un partit a pocs punts, tàctic i de possessions llargues. Caldrà saber patir”, ha afegit.

Saras ha parlat sobre l’estat del turc Sertac Sanli arran del terratrèmol que ha afectat aquesta setmana el seu país. “Sap que ha de millorar el seu joc. Aquestes coses segurament no donen molt ànim, però cal ser durs mentalment. Tothom al llarg de deu mesos tindrà problemes. Intentem ajudar-lo. Som conscients que és una tragèdia important, però aquestes dues hores de bàsquet potser sigui el millor que pugui passar-li a una persona”, ha explicat.

El tècnic lituà ha confirmat que l’aler Sergi Martínez viatjarà amb l’equip després de quatre mesos absent després de ser operat d’una tendinopatia rotuliana al genoll esquerre, encara que ha aclarit que la seva incorporació serà progressiva i no serà fins demà que decidirà els dotze jugadors seleccionats.

Kalinic: “Son una mica més vells”

L’aler del Barça Nikola Kalinic va valorar que els jugadors del Virtus Segafredo Bolonya ón “una mica més vells” i això és alguna cosa que podem “emprar” en el nostre benefici. “Estan jugant bé. Saben el que volen i com explotar cada feblesa de l’oponent. Crec que són una mica més vells, que és alguna cosa que podem usar”, va analitzar aquest dimecres el jugador del conjunt blaugrana en ser preguntat pel seu proper oponent. Kalinic va augurar un duel exigent: “Esperem un partit dur, com sempre en l’Eurolliga. Últimament estan jugant bé. Ens van guanyar aquí, així que esperem un partit físic”. “Probablement intentaran alentir el ritme del partit, una mica com el Bayern Munic. Però si aconseguim reaccionar, crec que podem esperar un bon resultat”, va afegir. El jugador serbi no es va atrevir a vaticinar si el Virtus jugarà les eliminatòries pel títol, però va reconèixer que és “un dels 15 equips” que estan en la pomada i va comentar alguns dels aspectes a millorar respecte a la derrota de la primera volta en el Palau Blaugrana contra l’equip italià (75-83). “No podem desvetllar els nostres secrets, però probablement hàgim de jugar més dur. Protegir la nostra cistella i limitar els punts en la pintura. També perseguir millor al seu tiradors, com Belinelli. En general, defensar millor i ser més durs”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)