FIBA Champions

El Manresa disfruta i agrada

Bàsquet. FIBA Champions League. Una recció virulenta en el segon quart a partir de la defensa li permet carregar bateries per a la lliga ACB i continuar aspirant als quarts de final europeus

Baxi Manresa 90 Bahcesehir 72

BAXI MANRESA:Dani Pérez, Harding (16), Jou (3), Robinson (18), Geben (12)–cinc inicial– Ferrari (9), Badio (9), Vaulet (12), Steinbergs (9) i Olumuyiwa (2). 26/35 de 2. 9/30 triples (2 Ferrari, 2 Robinson). 11/14 tirs lliures. 39 rebots (9 Vaulet, 9 Robinson). 25 assistències (13 Dani Pérez). 115 de valoració (22 Robinson, 19 Vaulet, 17 Geben).BAHCESEHIR:Hall (5), Jamar Smith (15), Baygul (11), Candan (11), Gist (2)–cinc inicial– Arslan (5) Blazic (2), Ozdemir (2) Sonsirma (1), Dogan (2) i Morgan (16). 15/35 de 2. 10/33 triples (3 Candan, 3 Morgan). 12/17 lliures. 35 rebots (11 Gist). 12 assistències. 60 de valoració (16 Morgan, 15 Candan).PARCIALS:18-21, 25-14 (43-35); 31-15 (74-50) i 16-22 (90-72).

El Baxi Manresa va protagonitzar una reacció contundent a partir del segon quart i va derrotar el Bahcesehir turc per 90-72, després d’un inici poc engrescador. El segon triomf li permet continuar aspirant als quarts de la Champions League i li dona una empenta moral per afrontar l’ACB. Espès, va començar sense esma. L’equip turc, empès pel 3/3 en triples de Candan, es va distanciar (6-15). El temps mort de Pedro Martínez, l’entrada de Ferrari i la millora defensiva van normalitzar la situació (18-21). El Manresa es va posar per primer cop a davant (22-21) a l’inici del segon quart, completant un parcial de 16-6. El Bahcesehir va fallar quatre triples seguits abusant del recurs exterior, i el Manresa, amb més joc interior –8 punts de Robinson, el millor del partit, i 8 de Geben–, va agafar 7 punts d’avantatge (33-25). A pesar de les bones accions de l’ex Penya Conor Morgan, els del Bages van arribar al descans amb un +8 (43-35) amb un 24-14 de parcial. Un triple de Vaulet, un altre de Harding i una cistella de dos van coronar un parcial de 0-14 que va trencar el partit (57-38). El tècnic turc, que va trigar a reaccionar, va demanar temps. El Bahcesehir estava desballestat i va acumular un desavantatge de 24 punts en el tercer quart (74-50). En el darrer, Vaulet va ser desqualificat a 2:05 del final quan els àrbitres van revisar una lluita. Els turcs, descontents, van rebre quatre tècniques durant el partit.