ACB

Recital total de la Penya contra el Múrcia (94-68)

Joel Parra encarrila el matx i Guy (22 punts i 5 triples) i Kraag (9) se sumen a l’espectacle

La Penya ha sumat una nova victòria contra l’UCAM Múrcia (94-68) en el primer partit després de la copa en un matx marcat per una segona part espectacular dels verd-i-negres sobretot de Joel Parra que ha fet aixecar els aficionats dels seus seients.

Els verd-i-negres han arrencat llançats (10-2) amb Tomic dominant i amb Duran situant dos cincs a pista amb Birgander. La igualtat s’ha mantingut fins el 28-23 quan la Penya ha encadenat un parcial de 10-0 després de dos triples de Parra i Guy. Però la poca intensitat defensiva, sobretot sota el cèrcol, ha permès ressorgir arribant viu al descans (39-36).

Al tercer quart l’explosivitat de Joel Parra ha trencat el matx amb accions d’estrella i els de Carles Duran han agafat 16 punts de renda després d’un 2+1 de Birgander (61-45). La resta del matx ha servit per donar descans als titulars i l’exhibició de Guy (22 punts i 5 triples) i jugades espectaculars de Kraag com un alley-hoop amb Vives. La màxima diferència han estat 28 punts (80-62). Dimecres la Penya torna a l’Eurocopa a la pista del Bourg, un rival directe.