ACB

Derbi amb urgències

Bàsquet. ACB. El Barça vol posar fi a la ratxa de tres derrotes consecutives contra un Baxi Manresa que es troba en zona de descens

El Palau viurà avui (18.30 h, #Vamos) un duel d’urgències. Per una banda els blaugrana han de tallar com més aviat millor la sèrie de tres derrotes seguides tot i que al Pireu i a l’Ulker Sports van competir contra dos grans d’Europa com són l’Olympiacòs i el Fenerbahçe. Però els de Jasikevicius necessiten reconduir la dinàmica negativa per no perdre de vista el líder Madrid. Davant seu tindrà un Baxi Manresa pressionat per la situació que viu a l’ACB: està encara en zona de descens i la victòria del Granada ahir el deixa a tres triomfs dels andalusos i a un del Betis. El tècnic, Pedro Martínez, satisfet pel salt endavant que ha fet l’equip que li ha permès tenir més de peu i mig als quarts de la FIBA Champions League i haver guanyat el Fuenlabrada en un partit determinant per sobreviure, sap perfectament que es juguen les garrofes en el pròxim duel: contra el Betis al Nou Congost: “Hem de ser més estables i no estar ni molt contents quan guanyem ni tristos i decebuts quan perdem, però som humans. És possible que reservem algun jugador, o si n’hi ha algun amb molèsties... Tenim molts partits a les cames i el físic s’ha de dosificar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)