Lliga femenina

El Barça CBS sucumbeix al potencial del Perfumerías Avenida (50-68)

El Barça CBS ha acabat sucumbint al potencial del Perfumerías Avenida de Salamanca (50-68). Tot i l’equilibri inicial i alguns parcials favorables, el conjunt blaugrana no ha pogut mantenir el ritme del rival, que ha acabat imposant la seva solidesa defensiva i el major ventall de recursos en atac. El Perfumerías (21-5), invicte durant el 2023, continua en la part alta de la classificació i el Barça es manté vuitè (12-13). Per part blaugrana la més destacada ha estat Jolene Anderson, amb 14 punts i 15 de valoració. En les files blaugrana no ha jugat Itziar Llobet, que divendres i juntament amb el seu marit, el porter d’handbol del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, havia anunciat a través de les xarxes la seva pròxima maternitat.

El primer quart ha acabat en taules (12-12). Amb percentatges molt discrets de llançament, cap dels dos equips ha estat capaç d’imposar el seu ritme. En el segon quart el Perfumerías ha fet un pas endavant. A partir de la defensa i tot i carregar-se ràpidament de faltes, el conjunt castellà ha començat a recuperar pilotes i amb un parell de triples ha obert la primera escletxa en el resultat (13-20). L’equip blaugrana ha reaccionat després d’un temps mort d’Isaac Fernández. Set punts consecutius de Rakovic han ajustat el resultat (22-24), però el Perfumerías ha estroncat la remuntada a còpia de triples i sota la direcció de Sílvia Domínguez ha arribat al descans amb una màxima renda de 8 punts (27-35).

El Barça ha iniciat el segon període amb més empenta i gràcies a l’encert de Jolene Anderson ha capgirat el resultat amb un parcial de 11-2 (38-37). El Perfumerías s’ha tornat a fer fort en defensa i ha replicat d’immediat per tornar-li pràcticament el mateix parcial (3-12) i arribar a l’últim quart amb els mateixos 8 punts avantatge (41-49). En l’últim quart, l’equip castellà ja no ha fet més concessions i ha rematat la feina amb un parcial final de 9-19.