ACB

El Barça s’entrena amb el Baxi Manresa (93-72)

Els blaugrana han trencat el partit ràpidament i al descans ja dominava de 27 punts (56-29)

El Barça ha abusat del Baxi Manresa en el derbi català del Palau Blaugrana (93-72) en un matx que s’ha decidit molt ràpid sense oposició manresana i on els de Jasikevicius ja dominaven de 27 punts al descans (56-29). Els blaugrana han fet en aquests primers 20 minuts una sèrie de 8/12 triples però més enllà de l’encert ha estat perquè el Baxi ha arribat tard a la majoria dels tirs. Els blaugrana tallen així una ratxa de tres derrotes seguides ja pensant en el partit de divendres al Palau contra l’Estrella Roja. El Baxi Manresa passa pàgina ràpidament pensant i focalitzant tots els esforços en la final que té dissabte al Nou Congost contra el Betis, el rival directe contra qui no pot fallar. Abans dimarts juga a Bonn la FIBA Champions League on pot certificar el seu bitllet pels quarts de final de la competició europea. Quant el matx ha estat un monòleg i ràpidament els blaugrana han doblat en el marcador al Baxi (24-12), una renda que s’ha anat ampliant fins al descans (56-29) amb protagonisme per tots els jugadors del Barça amb Kuric jugant després d’estar inèdit els últims partits i Sergi Martínez entrant a la convocatòria. Han quedat fora Da Silva, Paulí i Higgins. La segona part ha estat un pur tràmit. Abans del matx s’ha homenatjat a les llegendes dels anys noranta del Barça amb Solozábal, Flores, Norris, Ferran Martínez, Galilea o Montes.