FIBA Champions

El Baxi Manresa competeix a Bonn, però cau derrotat per 85-75

Els alemanys s’han distanciat definitivament en l’inici del darrer quart

El Baxi Manresa ha perdut en la seva visita a la pista del Bonn per 85-75, manté la segona posició del grup J de la FIBA Champions League i encara no es classifica pels quarts de final. Els manresans han competit contra el líder de la lliga alemanya fins l’inici del darrer quarts, en què els locals s’han escapat definitivament en el marcador. Harding ha destacat en el Manresa amb 21 punts i Robinson n’ha fet 15 i ha agafat sis rebots.

El conjunt manresà ha fet un bon inici de partit i malgrat que els alemanys han buscat avançar-se ràpidament en el marcador (16-9), un parcial de 0-8 els ha situat per davant a un minuts de la fi del primer quart, però el Bonn l’hi ha tornat i s’ha arriat al final del període amb un 23-17. El Manresa ha competit contra el conjunt alemany i quan s’avançava en el marcador s’hi tornava a apropar, 32-32 a cinc minuts del descans amb Harding i Robinson portant el pes de l’atac. El Bonn ha pujat la intensitat i ha arribar a la màxima diferència d’onze punts (48-37) a uns segons de la mitja part.

En el tercer període el Manresa s’ha mantingut dins del partit amb desavantatges d’entre cinc i nou punts, i els alemanys han anat anotant triples, tres de seguits en el tram final. En l’inici dels darrers deu minuts el Bonn s’ha escapat clara i definitivament en el marcador amb un parcials d’11-0 (80-64) i ha arribat al màxim avantatge de 16 punts. En els darrers minuts ha retallat la diferència, però no ha baixat dels deu punts de marge, 85-75.