Eurolliga

Jasikevicius afirma que després de dues derrotes necessiten la victòria

El tècnic del Barça explica que l’Estrella Roja és un equip perillós

L’entrenador de Barça, Saras Jasikevicius ha assegurat que després de dues derrotes seguides en l’Eurolliga, necessiten guanyar el partit de demà a casa contra l’Estrella Roja (20.30 h). “Venim de dues derrotes i necessitem una victòria. És un partit importantíssim per a nosaltres, contra un equip amb un entrenador i una plantilla experimentada que no ens regalarà res” ha afirmat el tècnic lituà en la roda de premsa prèvia al partit.

Jasikevicius ha explicat el perill del rival, que tot i estar en la zona baixa de la classificació encara aspira a classificar-se pel play-off del títol: “Aquests equips encara pensen que tenen opcions, que amb cinc victòries en els sis partits que queden, són a dins. Ho vaig viure quan era a Kaunas. Jugaràs cada partit com una final, ells estan en aquest moment”. El tècnic del conjunt blaugrana també ha fet un repàs dels punts forts del conjunt servi, sobretot el joc exterior, i també ha dit recordant l’ajustada victòria en la primera volta en la pròrroga per 94-99: “Ens van fer molt de mal per dins, ens van superar per deu rebots després del tercer quart. No vam saber tancar-nos i protegir la nostra pintura”.

El tècnic del Barça no espera partits fàcils d’aquí al final de la campanya: “Entrem a la fase final de la temporada regular, on cada partit té molt valor per als equips que lluiten per l’avantatge de camp i per entrar a les eliminatòries pel títol. Cada partit val or”. Pel que fa a les dues derrotes en els dos últims partits ha comentat: “En els dos partits contra l’Olympiacòs i el Fenerbahçe vam arribar als últims minuts amb opcions de guanyar, però no va caure la pilota del nostre costat. Són pistes molt exigents, equips de primer nivell. Llàstima que no vam poder tancar els partits, però està és clar que hi som amb els millors”.

Jasikevicius ha confessat que “serà difícil” que Cory Higgins jugui aquest divendres a causa d’uns “problemes a l’esquena” i ha qualificat de “molt important” el fet de comptar amb el factor pista a favor en les eliminatòries pel títol: “Sempre és millor jugar a casa amb la teva gent. Hem vist l’ambient al Pireu i a Istanbul. Això influeix per a tothom. És molt important tenir aquest hipotètic partit extra a casa. La majoria d’equips amb avantatge de camp es classifiquen. No és automàtic, però és important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)